In beeld: Symposium Samen Slimmer

Het Symposium Samen slimmer, samenwerken onder de Omgevingswet op donderdag 15 september bij het eigenzinnige Pension Homeland werd druk bezocht. Een terugblik in beeld.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy.
Ik Accepteer
Wat levert het extra op als je samen optrekt bij erfgoedvraagstukken? 

Aan het einde van de dag peilden we de houding van de deelnemers ten opzichte van verschillende onderdelen van integraal werken (zoals een ja-mitshouding en het betrekken van collega’s) naar aanleiding van de bijeenkomst. Waarbij 1 staat voor helemaal oneens en 10 voor helemaal eens. Bij alle vier de stellingen is deze positief:

Een wolk van inspiratie

En tot slot, wat levert het allemaal op als je samen optrekt bij erfgoedvraagstukken? Ter inspiratie.

(Beeldverantwoording: Foto’s zijn gemaakt door André Russcher)

Deel dit artikel

Categorieën

Tags

Gerelateerde berichten

  • ‘Erfgoed als uitgangspunt’, een interview met Carola Hein

    Categorie: Gebouwd erfgoed, Omgevingswet

    Carola Hein sprak tijdens ons Samen Slimmer symposium over de veelzijdige historie van ons water en benadrukte hoe belangrijk het is om hier op een brede manier over na te denken. Hoe kunnen we omgaan met de waardeverandering in relatie tot ons watererfgoed? En hoe kunnen we het narratief benutten door het watererfgoed in te zetten voor een duurzame ontwikkeling van onze leefomgeving?

  • In beeld: Samen Slimmer 2024

    Categorie: Archeologie, Cultuurlandschap, Duurzaamheid, Gebouwd erfgoed, Omgevingswet

    Tijd voor onze favoriete excursie van ’t jaar: de lente-excursie van het Steunpunt! Dit keer bezoeken we moois op en rondom de hei tussen Hilversum en Laren. We spreken met elkaar af bij Station Hilversum, waar we ons niet uit het veld laten slaan door een klein lente-buitje.