Masterclass: Archeologie in de Omgevingswet

Online

Op 1 januari 2023 treedt de Omgevingswet in werking: archeologie wordt hierdoor onderdeel van de integrale benadering bij ontwikkelingen in de fysieke leefomgeving. Tijdens deze online masterclass Archeologie in de Omgevingswet praat Nathalie Vossen ons bij over de plek van archeologie in het bestel en de kansen die archeologie biedt voor een goede omgevingskwaliteit.

Gratis

Basismodules voor niet-erfgoedambtenaren

Online

Krijg je als gemeentelijk projectleider, vergunningverlener, ambtenaar ruimtelijke ordening of in het sociaal domein te maken met erfgoed en wil je daar meer over weten? Steunpunt Monumenten & Archeologie Noord-Holland organiseert dit jaar speciaal voor niet-erfgoedambtenaren een aantal basismodules. In deze laatste bijeenkomst op 24 oktober bespreken we de rol van erfgoed in vraagstukken over participatie en het uitdragen van erfgoed. .

Erfgoedteam: Archeologie

Online

Op 9 november staat het Erfgoedteam in het teken van archeologie. Heb je een inhoudelijke vraag of casus? Dan nodigen wij je uit deze nu al naar ons te sturen. Schrijf de datum alvast in je agenda en houd de website in de gaten; meer informatie volgt.

Gratis

Ga naar de bovenkant