Aan de slag met de kerkenvisie

Laden Evenementen
Deelnemen

Aan de slag met de kerkenvisie

Heeft jouw gemeente de decentralisatie-uitkering voor kerkenvisies al aangevraagd? Zo ja, dan kun je je op 3 februari van 10.00 tot 12.00 laten inspireren door gemeenten die al begonnen zijn. Zo nee, dan is deze online bijeenkomst bij uitstek geschikt om te kijken wat een kerkenvisie inhoudt. Tot 15 februari kun je het budget voor een kerkenvisie aanvragen.

Programma

Vier deskundigen vertellen over de kerkenvisie. Wat werkt wel en wat zouden ze terugkijkend anders doen? Jorien Kranendijk, programmaleider kerkenvisies RCE, verzorgt de inleiding. Gonna de Reus vertelt over de ervaringen van gemeente Alkmaar, Annette Koenders over die uit Hilversum en Heleen Agterhuis over de ervaringen van bureau COUP.

Kennisuitwisseling

In deelsessies met kleine groepjes is er vervolgens de gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers, maar ook aan andere deelnemers. Kortom: kennisuitwisseling over kerkenvisies tussen ambtenaren die daarmee aan de slag willen of ervaring hebben opgedaan.

Deelnemen

Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangen alle aanmelders een link om deel te nemen. Die link komt ook op deze pagina te staan.

Voor wie en aanmelden

We sturen de uitnodiging naar de Noord-Hollandse medewerkers erfgoed en aanverwante werkvelden in ons bestand. Je overige geïnteresseerde collega’s en contacten zijn echter ook van harte welkom. Je kunt deze uitnodiging aan hen doorsturen. Aanmelden kan via onderstaande knop, deelname is kosteloos.

Deelnemen

(Beeldverantwoording: Henk de Visser)

Ga naar de bovenkant